top of page
_FE_0432_edited.jpg

HÁZIREND

1. Kérjük érkezz a megbeszélt időpontban a helyszínre, kollégánk maximum fél órát tud várni az érkezésetekre.

2. Stúdióink egy csendes ház belső udvaráról nyílnak, kérjük a diszkréció és a lakók nyugalma érdekében ne beszélgessetek hangosan se érkezéskor, se távozáskor, se dohányzáskor.

3. Szintén a lakók nyugalma érdekében, kérjük CSUKJÁTOK BE AZ ABLAKOKAT amíg a lakásban tartózkodtok. Mi sem, és ti sem szeretnétek kellemetlen pillanatokat. ;)

4. A szobákban törvényileg (is) SZIGORÚAN TILOS A DOHÁNYZÁS!! Ezt kérjük mindenképpen tartsátok be, a szabályszegőket súlyos szankciókkal sújtjuk. Dohányozni a ház belső udvarán a bejárati ajtó előtt lehetséges, használjátok a kihelyezett hamutálat.

5. Gyertya, mécses, füstölő vagy bármilyen NYÍLT LÁNG HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS a szobákban! Kérjük használjátok hangulatvilágításainkat és LED-es gyertyáinkat a hangulatteremtéshez.

6. Amennyiben 2 főn felül is szeretnétek hozni vendéget a stúdióba, ezt kérjük mindenképpen jelezzétek előre. 

7. Üzletszerű kéjelgés, drogfogyasztás, illetve bármilyen illegális tevékenység stúdióinkban nem engedélyezett!!! Emellett ittas, illetve ápolatlan személyeket sem áll módunkban fogadni. Az említett tevékenységek feljelentést vonnak maguk után.

A búvóhely szolgáltatás igénybevétele a házirend tudomásul vételét és elfogadását jelenti.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Hogyan történik a foglalás?


Foglalni csak üzenetben (Viber, WhatsApp, SMS), vagy e-mailben vagy weboldalunkon keresztül lehet, a lényeg hogy csak ÍRÁSOS foglalást tudunk fogadni. Megértésed köszönjük!

Mennyi idővel az érkezés előtt kell lefoglalnom szobát?

Új rendszerünk szerint foglalást csak a foglalni kívánt dátum előtt 3 nappal tudunk foglalást felvenni. Foglalni szabad helyek függvényében természetesen egészen utolsó pillanatig is tudsz.

Autóval érkeznék, hol tudok parkolni?

A környező utcákban általában akad parkolóhely, ahol 600 Ft/óra a parkolási díj. Amennyiben biztosra mennél, a legközelebbi, pár perc sétára lévő garázs a Vígszínház mögötti NH hotel parkolójában található, ahol fél óra 400 Ft.

Közbejött valami, mégsem tudunk menni. A érkezés időpontja előtt mennyi idővel mondhatom le a foglalást?


Mindenkinek közbejöhet valami fontos, megértőek vagyunk! Egyszeri alkalommal ezért lemondhatod a foglalásod díjmentesen 24 órán belül is, mindenesetre megkérünk, tiszteld meg csapatunkat azzal, hogy 24 órával érkezés előtt jelezd, amennyiben mégsem tudnál jönni. Amennyiben másodszor is last-minute lemondásra kerül a sor részedről, azt a következő alkalommal 100%-ban felszámítjuk. 

Problémát jelent az, ha az érkezés időpontját nem tudom pontosan megmondani? 


Mivel az első alkalmakkor kollégánk fog várni a beengedéshez és az esetleges fizetéshez, kérjük érkezzetek pontosan, maximum fél órát tudunk várni késés esetén. A távozás megbeszélt időpontját viszont kérjük pontosan tartsátok be, mert a takarító munkáját és a következő vendégeket tartjátok fel.

Számomra nagyon fontos a diszkréció. Ez miben nyilvánul meg és mi a biztosíték annak betartására?


Számunkra is fontos, hogy ne érjen se minket, se vendégeinket kellemetlenség, ezért a házirend betartását kérjük, amiért cserébe maximális diszkréciót biztosítunk. A következőkre számíthattok:

  • Mivel hivatalos szálláshely szolgáltatók vagyunk, törvényileg kötelesek vagyunk pár személyes adatodat elkérni és e-számlát adni. Ehhez első foglaláskor szükségünk van személyi igazolványod vagy útleveled bemutatására, egy címre, amire az e-számládat kiállíthatjuk, és egy e-mailre, amennyiben szeretnéd megkapni a számlád. Adataid sem reklám célokra nem használjuk, sem harmadik félnek nem adjuk tovább és csak a jogszabályoknak megfelelően tároljuk, törvényi előírások szerint. Az aktuális foglalásoddal kapcsolatos kérdéseken kívül mással nem fogunk zavarni, és szigorúan csak üzenetben vesszük fel veled a kapcsolatot.

  • Távozáskor nem szükséges találkoznunk, viszont kérünk a megadott idő előtt hagyjátok el a szobát és kulcsot hagyjátok belül a zárban.

  • Nem látunk, nem hallunk és nem kérdezünk semmit a fentieken kívül. ;)

Dohányzás megengedett a szobában?


A szobákban törvényileg (is) szigorúan tilos a dohányzás!! Ezt kérjük mindenképpen tartsátok be, a szabályszegőket súlyos szankciókkal sújtjuk. Dohányozni a ház belső udvarán a bejárati ajtó előtt lehetséges, használjátok a kihelyezett hamutálat.

Gyújthatunk gyertyát, mécsest vagy füstölőt a stúdiókban?

Gyertya, mécses, füstölő vagy bármilyen nyílt láng használata a szobákban SZIGORÚAN TILOS! Kérjük használjátok hangulatvilágításainkat és LED-es gyertyáinkat a hangulatteremtéshez.

Masszőr/fotós vagyok, kibérelhetem a stúdiót vendégeim fogadására?

Amennyiben masszőrként/fotósként dolgozol, külön árazás mellett veheted igénybe stúdióinkat, keress minket bizalommal. Kérlek vedd figyelembe, hogy lakásainkban semmilyen illegális tevékenység nem végezhető, a szabályszegés azonnali feljelentést von maga után.

FONTOS!!

Üzletszerű kéjelgés, drogfogyasztás, illetve bármilyen illegális tevékenység stúdióinkban nem engedélyezett!!!  Emellett ittas, illetve ápolatlan személyeket sem áll módunkban fogadni.  

bottom of page