top of page
_FE_0432_edited.jpg

HÁZIREND

1. Kérjük érkezz a megbeszélt időpontban a helyszínre, kollégánk maximum fél órát tud várni az érkezésetekre.

2. Stúdióink egy csendes ház belső udvaráról nyílnak, kérjük a diszkréció és a lakók nyugalma érdekében ne beszélgessetek hangosan se érkezéskor, se távozáskor, se dohányzáskor.

3. Szintén a lakók nyugalma érdekében, kérjük CSUKJÁTOK BE AZ ABLAKOKAT amíg a lakásban tartózkodtok. Mi sem, és ti sem szeretnétek kellemetlen pillanatokat és szeretnénk még sokáig üzemelni a házban lakók mellett konfliktusmentesen. ;)

4. A szobákban törvényileg (is) SZIGORÚAN TILOS A DOHÁNYZÁS!! Ezt kérjük mindenképpen tartsátok be, a szabályszegőket súlyos szankciókkal sújtjuk. Dohányozni a ház belső udvarán a bejárati ajtó előtt lehetséges, használjátok a kihelyezett hamutálat.

5. Gyertya, mécses, füstölő vagy bármilyen NYÍLT LÁNG HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS a szobákban! Kérjük használjátok hangulatvilágításainkat és LED-es gyertyáinkat a hangulatteremtéshez.

6. Amennyiben 2 főn felül is szeretnétek hozni vendéget a stúdióba, ezt kérjük mindenképpen jelezzétek előre. A plusz fő díja 5000 Ft/ foglalás.

7. Üzletszerű kéjelgés, drogfogyasztás, illetve bármilyen illegális tevékenység stúdióinkban nem engedélyezett!!! Emellett ittas, illetve ápolatlan személyeket sem áll módunkban fogadni. Az említett tevékenységek feljelentést vonnak maguk után.

A búvóhely szolgáltatás igénybevétele a házirend tudomásul vételét és elfogadását jelenti.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Hogyan történik a foglalás?


Foglalni telefonon, vagy e-mailben vagy weboldalunkon keresztül lehet. Amennyiben telefonon érdeklődsz, meg fogunk kérni, hogy foglalási szándékodról küldj egy e-mailt is, hogy megerősíthessük írásban is a foglalásod. Megértésed köszönjük!

Mennyi idővel az érkezés előtt kell lefoglalnom szobát?

Új rendszerünk szerint foglalást csak a foglalni kívánt dátum előtt 3 nappal tudunk foglalást felvenni. Foglalni szabad helyek függvényében természetesen egészen utolsó pillanatig is tudsz.

Autóval érkeznék, hol tudok parkolni?

A környező utcákban általában akad parkolóhely, ahol 600 Ft/óra a parkolási díj. Amennyiben biztosra mennél, a legközelebbi, pár perc sétára lévő garázs a Vígszínház mögötti NH hotel parkolójában található, ahol fél óra 600 Ft.

Közbejött valami, mégsem tudunk menni. A érkezés időpontja előtt mennyi idővel mondhatom le a foglalást?


Mindenkinek közbejöhet valami fontos, megértőek vagyunk! Egyszeri alkalommal ezért lemondhatod a foglalásod díjmentesen 24 órán belül is, mindenesetre megkérünk, tiszteld meg csapatunkat azzal, hogy 24 órával érkezés előtt jelezd, amennyiben mégsem tudnál jönni. Amennyiben másodszor is last-minute lemondásra kerül a sor részedről, azt a következő alkalommal 100%-ban felszámítjuk. 

Problémát jelent az, ha az érkezés időpontját nem tudom pontosan megmondani? 


Mivel az első alkalmakkor kollégánk fog várni a beengedéshez és az esetleges fizetéshez, kérjük érkezzetek pontosan, maximum fél órát tudunk várni késés esetén. A távozás megbeszélt időpontját viszont kérjük pontosan tartsátok be, mert a takarító munkáját és a következő vendégeket tartjátok fel.

Számomra nagyon fontos a diszkréció. Ez miben nyilvánul meg és mi a biztosíték annak betartására?


Számunkra is fontos, hogy ne érjen se minket, se vendégeinket kellemetlenség, ezért a házirend betartását kérjük, amiért cserébe maximális diszkréciót biztosítunk. A következőkre számíthattok:

  • Mivel hivatalos szálláshely szolgáltatók vagyunk, törvényileg kötelesek vagyunk pár személyes adatodat elkérni és e-számlát adni. Ehhez első foglaláskor szükségünk van személyi igazolványod vagy útleveled bemutatására, egy címre, amire az e-számládat kiállíthatjuk, és egy e-mailre, amennyiben szeretnéd megkapni a számlád. Adataid sem reklám célokra nem használjuk, sem harmadik félnek nem adjuk tovább és csak a jogszabályoknak megfelelően használjuk, törvényi előírások szerint. Az aktuális foglalásoddal kapcsolatos kérdéseken kívül mással nem fogunk zavarni, és szigorúan csak üzenetben vesszük fel veled a kapcsolatot, nem fogunk hívogatni.

  • Távozáskor nem szükséges találkoznunk, viszont kérünk a megadott időpontig legkésőbb hagyjátok el a szobát és kulcsot hagyjátok belül a zárban.

  • Nem látunk, nem hallunk és nem kérdezünk semmit a fentieken kívül. ;)

Dohányzás megengedett a szobában?


A szobákban törvényileg (is) szigorúan tilos a dohányzás!! Ezt kérjük mindenképpen tartsátok be, a szabályszegőket súlyos szankciókkal sújtjuk. Dohányozni a ház belső udvarán a bejárati ajtó előtt lehetséges, használjátok a kihelyezett hamutálat.

Gyújthatunk gyertyát, mécsest vagy füstölőt a stúdiókban?

Gyertya, mécses, füstölő vagy bármilyen nyílt láng használata a szobákban SZIGORÚAN TILOS! Kérjük használjátok hangulatvilágításainkat és LED-es gyertyáinkat a hangulatteremtéshez.

Masszőr/fotós vagyok, kibérelhetem a stúdiót vendégeim fogadására?

Amennyiben masszőrként/fotósként dolgozol, külön árazás mellett veheted igénybe stúdióinkat, keress minket bizalommal. Kérlek vedd figyelembe, hogy lakásainkban semmilyen illegális tevékenység nem végezhető, a szabályszegés azonnali feljelentést von maga után.

FONTOS!!

Üzletszerű kéjelgés, drogfogyasztás, illetve bármilyen illegális tevékenység stúdióinkban nem engedélyezett!!!  Emellett ittas, illetve ápolatlan személyeket sem áll módunkban fogadni.  

bottom of page